Serija A

Novi problem sa Gasperinija: Lukman želi da ode, PSŽ čeka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2024 10:35
Ademola Lukman ima dve sjajne ponude Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni
Ademola Lukman ima dve sjajne ponude

Novi problem za Atalantu i trenera Đanpjera Gasperinija. Posle Teuna Kopmejnersa, koji je odbio da trenira i želi u Juventus, upravi kluba transfer do kraja prelaznogn roka zatražio je brzonogi napadač Ademola Lukman.

Strelac het-trika u finalu UEFA Lige Evrope čprotiv Bajera iz Leverkuzena dobio je dve sjajne ponude i želi da iskoristi ovaj momenat. Prva je stigla od Pari sen Žermena, koja traži zamenu za povređenog Gonkala Ramosa, a druga je iz Al-Ahlija koji želi da sa njim, ali i Ivanom Tonijem iz Brentforda pojača napad i dodeli pomoć Mahrezu.

 

 

Nigerijac je rekao svoje i zamolio medije da ga ne zovu za komentar, jer je sve ostavio klubu. Poznato je da Gasperini ne želi nezadovoljne igrače u klubu, a ako PSŽ ili Al Ahli plate ono što Atalanta bude tražila, može se dogoditi da Lukman i ode u narednih 10 dana. Zanimljivo je da Lukmana nema u rosteru za duel sa Lećeom.

 

 

Atalanta ima Skamaku (povreda) i Retegija u srcu napada, a mediji ističu da će svakako tražiti eventualnu zamenu za Lukmana. Za sada je Atalanta uspela da dovede Lazara Samardžića iz Udinezea u transferu od 20 miliona evra plus pet bonusa, a zakazala je i lekarske preglede za desnog beka Flamenga Veslija za 16 miliona evra.