Serija A

Potpisao za Milan, pa se razveo: Teška odluka za Alvara i Alis Moratu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2024 12:10
Alvaro Morata u Milanu će biti bez porodice Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Alvaro Morata u Milanu će biti bez porodice

Alvaro Morata je tokom UEFA EURO preživljavao sve i svašta, dočekao je hepined osvajanjem UEFA EURO sa Španijom, potpisao za Milan, a zatim po povratku sa odmora doneo sa suprugom Alis najtežu odluku - razvod.

Kako su objavili i Alvaro (31) i Alis (29), odluka je bila teška, nije postojala treća osoba već se jedna niska nerazumevanja pretvorila u definitivan krah braka.

"Posle mnogo razmišljanja, Alis i ja smo doneli odluku da razvodjimo naše puteve. Predivan odnos međusobnog poštovanja gde smo se voleli i pomagali. Bile su to divne godine i rezultat njih su četvoro dece, koja su nesumljivo najbolja stvar koju smo ikada uradili. Ovo je bolna odluka i tražimo obije poštovanje i empatiju. Nemojte izmišljati priče, kod nas nije bilo nepoštovanja samo mnogo neprekidnih nesporazuma koje malo po malo troše stvari. Ali će uvek imati posebno mesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživeli je bilo neverovatno i veliko isksutvo za nauk", napisao je Morata.

 

 

Fudbaler i influenserka iz braka sklopljenog u Veneciji 2017. godine imaju četvoro dece.

"Samo da se zahvalim Alvaru za sve što je učlinio za mene, kako je brinuo meni, za oca, muža koji je bio i da mu poželim sve najbolje", napisala je Alis.

Morata se priključio timu Milana, pitanje je samo kako će razvod uticati na njegove partije u novom klubu.