Serija A

Lider, sportski bezobrazan, budući ljubimac navijača...: Zlatan Ibrahimović opčinjen Pavlovićem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2024 17:57
Strahinja Pavlović, srpski fudbaler, uživa veliko poštovanje Zlatana Ibrahimovića Guliver
Strahinja Pavlović, srpski fudbaler, uživa veliko poštovanje Zlatana Ibrahimovića

Opšte je poznato da je Zlatan Ibrahimović bio jedan od ključnih ljudi u transferu Strahinje Pavlovića iz Salcburga u Milan ovog leta, a koliko je bio zalegao da uprava italijanskog kluba dovede štopera reprezentacije Srbije govori i javni hvalospev ličnog savetnika gazde i nekada vrhunski golgeter ekipe sa severa Apenina.

Legendarni Šveđanin potanko je objasnio zbog čega kupovinu bivšeg centralnog defanzivca Partizana smatra kapitalnim poslom, od kog će klub imati benefite na duže staze. Malo je reći da je oduševljen mladim Špačaninom, ništa manje nego što je ovaj bio srećan kada je stigao iz Austrije.

"“Prema izveštajima našeg skauting tima, Pavlović je perfektan igrač. Pratili smo ga prilično dugo i na kraju nas je sve ubedio da je on taj. Agresivan je, levonogi fudbaler, a u našoj odbrani jedino je Teo igrao levom nogom. Ima ispravan stav, a to je ono što želimo. Bio nam je neophodan neko ko ima sportski bezobrazluk, a Pavlović je pravi za ovaj tim", odlučno tvrdi popularni Ibra, poznat po tome da priča ono što misli čak i kada to nije prijatno za tuđe uši.

Na račun Pavlovića sipa samo komplimente, ubeđen da će do zadnje pare isplatiti 18.000.000 + 2.000.000 evra. 

"Fonseki se izuzetno dopada, mlad je i ima mnogo prostora za napredak. Ima iskustva u Ligi šampiona i međunarodnom fudbalu. Uradili smo sve kako bismo ga doveli. Siguran sam 200 odsto da će biti ljubimac navijača. Ulazi u svaki duel čitavim srcem, a publika oseća kada dajete 200 odsto sebe. Govorim to kao bivši fudbaler. Dobrodošao u Milan, Strahinja Pavlović. Strahinja je lider na terenu i van njega, bez obzira na to što ima samo 23 godine. Važno je da kada imate vrlo mlad tim, imate i ovakve igrače",  najavio je popularni Ibra.