Serija A

Kapelo savetuje Milan: Sa Pavlovićem i Fofanom pokrivate defanzivu Leaoa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2024 18:20
Fabio Kapelo zna da Pavlović i Fofana igrački trebaju Milanu TV Arena sport/ Screenshot
Fabio Kapelo zna da Pavlović i Fofana igrački trebaju Milanu

Milan je uspeo nekako da se dogovori sa Monakom oko otkupa Jusufa Fofane, ali još uvek nije sa Salcburgom oko dolaska Strahinje Pavlovića. Austrijanci traže 30 miliona evra, Italijani nude manje, ali uz dobre bonuse, pa se negde očekuje da će se posao možda i završiti.

Koliko bi Fofana i Pavlović značili Milanu u igri, govorio je delom i Fabio Kapelo. Trofejni trener je u intervjuu za "Gazeta delo sport" istakao značaj kupovine Pavlovića i Fofane.

 

 

"Ako Milan dovede Pavlovića i Fofanu onda će postići dva lepa 'gola' koji će biti dodata napadaču kakav je Alvaro Morata, sposobnom da postiže golove u kontinuitetu, ali i da mu pruže ruku u fazi kada rival poseduje loptu. Fonseka bi trebalo da ovim igračima da pronađe taktičku ravnotežu koja je nedostajala prošle sezone kada su svaki put kada roso-neri izgube loptu, protivnici bili opasni po gol, često ga i postizali. Primera radi, LEao je odličan igrač sa loptom u nogama, ali malo pokriva kada rival napada. Njegovi saigrači moraju da ga pokrivaju, zato su dolasci pomenutih igrača veoma korisni", istakao je "Don" Fabio Kapelo.