Serija A

Hames Rodrigez se vraća u Evropu, Komo trlja ruke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 07:52
Hames Rodrigez oživeo je karijeru na Kopa Amerika Tanjug/AP Photo/Jacob Kupferman
Hames Rodrigez oživeo je karijeru na Kopa Amerika

Hames Rodrigez se vraća u Evropu. Posle maestralno odigrane Kopa Amerike, kapiten Kolumbije i zvaniočno najboji igrač turnira raskinuo je ugovor sa brazilskim Sao Paulom i odlučio da se vrati na Stari kontinent.

Posle ne baš tako uspešne epizode u Olimpijakosu i9 povratka u Južnu Ameriku u aprilu prošle godine, činilo se da se fudbalska magija bivšeg igrača Real Madrida, Portoa, Bajerna, Monaka, Evrtona polako gasi. Međutim, poslednji turnir Kopa Amerike pokazao je nešto sasvim drugo, kolumbijski mađioničar je počeo ponovo da igra na vrhunskom nivou.

 

 

Izvesno je da su i ponude koje su stizale tokom turnira uticale na odluku Rodrigeza da napusti Brazil i vrati se u na Stari kontinent. Gde će tačno, mediji nisu nagađali, sem Italijana koji znaju da novi član Serije A Komo i trener Sesk Fabregas traže plejmejkera.

Komo je već angažovao Alberta Dosenu, Gabrijela Strefecu, Andreu Belotija, golmana Pepea Rejnu, pa Alberta Morena, posao je završen i sa Rafaelom Varanom. Nedostaje samo jedan plemenit igrač tipa Rodrigeza.

 

 

Narednih dana sigurno će se mnogo pisati o Hamesu Rodrigezu i njegovom novom, petom evropskom klubu u karijeri.