Serija A

Emotivan oproštaj Milenkovića od Fiorentine: Dala si mi sve. Ušla pod kožu, pravo u srce

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2024 12:55
Nikola Milenković, reprezentativac Srbije Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP
Nikola Milenković, reprezentativac Srbije

Srpski reprezentativac Nikola Milenković nastavlja karijeru u Notingem Forestu posle sazrevanja i potpune afirmacije u Fiorentini. 

Nije krio na oproštaju štoper koliko mu znači "odrastanje" u Firenci, pa se tako na emotivan način oprostio od voljenog kluba u koji je došao iz Partizana.

 

 

"Firenca, sedam godina. Nezaboravno putovanje. Ti, koja si me od prvog dana dočekala kao da sam tvoj sin. Ti, koja si mi dala priliku. Ti, koja si me naterala da rastem. Ti, koja si postala moj drugi dom. Ti, koja si me videla kao dete i sada me pratiš kao čoveka. Ti, koja si mi dala najveće emocije. Ti, koja si mi dala nezaboravne uspomene. Ti, koja si mi dozvolila da sanjam i da te snove ostvarim", napisao je Nikola Milenković.

Bio je to samo jedan deo emotivnog izlaganja srpskog asa, koji se osim uprave kluba zahvalio i saigračima, a najviše vernim navijačima.

"Dao sam ti sve. Dao sam ti sve. Dala si mi sve. Dala si mi sve. Ušla si mi pod kožu, pravo u srce. Firenca, večna ljubav koja će tu ostati zauvek. Veliko hvala, vama, mojim saigračima, celom klubu, predsedniku, direktorima, trenerima, osoblju i svim ljudima koji ovaj klub čine posebnim svaki dan.Vaš Nikola", zaključio je Milenković, novi igrač Notingem Foresta.