Serija A

Adrien Rabio napušta Juventus: Čeka se sledeća stanica

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2024 10:34
Adrien Rabio lopet odlazi bez obeštećenja Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar
Adrien Rabio lopet odlazi bez obeštećenja

Adrien Rabio (29) definitivno napušta Juventus. Francuski reprezentativac je odbio ponuđeni novi ugovor "Stare dame" od sedam miliona evra neto po sezoni i odlučio da potraži novu sredinu.

Zna se da mu je majka ujedno i menadžer i glavni savetnik, a potvrdila je da je i majstor da joj sin bude bez obeštećenja u letnjem prelznom roku. Kako je napustio PSŽ pre pet sezona, tako će i sada otići iz Torina.

 

 

Mančester junajted je prvi, ne i jedini na listi zainteresovanih. Erik Ten Hag traži veznog igrača tog profila i sada nema prepreka da ga i dobije ako se dogovori sa mamom Rabio oko visine plate i provizije. Pominjali su se Njukasl, Aston Vila...

Rabio je za Juventus odigrao 212 mečeva, uz 22 gola i 15 asistencija, a u dresu Parižana je na 227 susreta imao učinak od 24 pogotka i 14 gol dodavanja.

Juventus je nastavio sa renoviranjem tima, danas je na lekarske preglede stigao mladi Kolumbijac Huan David Muriljo Kabal (23). Reč je o štoperu, ponekad i levom beku Verone čiji transfer iznosi 12 miliona evra.