Serija A

Italijani sele Ilića u Zenit za 25 miliona evra: Čeka se odluka srpskog reprezentativca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2024 13:15
Zenit je spreman da plati 25 miliona evra za Ivana Ilića MN Press
Zenit je spreman da plati 25 miliona evra za Ivana Ilića

Srpski reprezentativac, Ivan Ilić bi uskoro mogao da postane novi igrač ruskog Zenita. Kako prenosi "Tutosport", u Torino je stigla ponuda od 25 miliona evra, a vlasnik kluba je odlučio da prihvati pomenutu sumu za veznog igrača.

Torinski mediji prenose kako je uprava zadovoljna sumom i da trenutno ubeđuju Ilića da se preseli u Rusiju. U slučaju da prihvati ponudu Zenita, srpski reprezentativac bi navodno zarađivao tri miliona evra po sezoni. 

Ilića bi u redovima ruske ekipe sačekao Strahinja Erakovića, a "Tutosport" podseća i kako je Zenit pun stranaca, te i kako bi za klub bila dobra reklama kada bi doveli igrača iz Serije A. Trenutno se samo čeka da igrač donese odluku.

 

 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je u Torino stigao iz Helas Verone. Ukupno je u dresu "granate" odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima, a uz to je postigao šest golova i dodao pet asistencija.

Isti list piše i kako će Vanja Milinković Savić verovatno ostati u Torinu. Plan predsednika kluba, Urbana Kaira jeste da odradi rekonstrukciju ekipe. Ipak, čelni ljudi i dalje vide srpskog čuvara mreže kao prvog golmana ekipe.