Serija A

Olivije Žiru zbog vređanja sudije dobio dva meča kazne, Milan u špicu ima samo Luku Jovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.11.2023 14:41
Olivije Žiru plaća skupu cenu gubljenju nerava protuv Lećea Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Olivije Žiru plaća skupu cenu gubljenju nerava protuv Lećea

Olivije Žiru, napadač Milana dobio je dve utakmice suspenzije zbog isključenja na meču protiv Lećea u Seriji A, koji je završen rezultatom 2:2.

Francuski napadač je opomenut u nadoknadi meča zbog prigovora glavnom sudiji. Nije se posle toga smirio nego je nastavio da vređa sudiju zbog čega je dobio automatskom isključenje. Propustiće Francuz mečeve protiv Fiorentine i Frozinonea u Seriji A.

Milan je posle ove suspenzije ostao sa samo jednim napadačem - Lukom Jovićem. Žiru je suspendovan na dva meča, a Rafael Leao je povredio desnu butinu i predstoji mu, prema izvorima iz Italije pauza od 10 do 15 dana.

 

 

Trener Stefano Pioli će morati da se "kladi" na Jovića koji još uvek nije postigao pogodak u ovoj sezoni. "Roso-neri" su u lošoj formi, u poslednja četiri meča osvojili su samo dva boda i od egala sa Interom sitgli su do zaostatka od velikih osam bodova.

Luka Jović je do sada dobijao šansu na sedam mečeva, dva puta je bio starter, na terenu je proveo samo 223 minuta i to bez adekvatnog učinka.