Premijer liga

Koliko je ozbiljna povreda Aleksandra Mitrovića? Napadač Fulama nije hteo zamenu, pa na štakama napustio stadion

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2023 10:38
Koliko je ozbiljna povreda Aleksandra Mitrovića? Napadač Fulama nije hteo zamenu, pa na štakama napustio stadion Tanjug/AP Photo

Aleksandar Mitrović s bolnom grimasom se uspravio posle jednog doskoka u akciji njegovog Fulama u kaznenom prostoru Evertona, ali je i pored toga što je u prvi mah zatražio izmenu stisnuo zube i uspeo da izdrži do kraja dobijeni meč startnog kola ovosezonske Premijer lige. Pitanje je po koju cenu. 

Navijačkim ovacijama dočekani centarfor kluba iz Londona ušao je u igru početkom drugog poluvremena na "Gudison parku", za nešto više od pola sata provedenih na terenu ušao je u nekoliko (polu)prilika za gol, a aktivno je učestvovao u akciji za jedini pogodak i vrednu pobedu na gostovanju. 

 

 

Na oduševljenje pristalica Fulama, mada mu neki među njima zameraju što je ovog leta insistirao na transferu u Saudijsku Arabiju, ali sve njih je zabrinula slika viđena posle utakmice, pošto je Mitrogol uslikan kako stadion napušta oslonjen na štake. Zato svi sa zebnjom očekuju nove vesti, tj. precizniju dijagnostiku povređene noge, jer ekipa nije ista sa ili bez eks napadača Partizana, Njukasla i Anderlehta.