Premijer liga

Siti pojačava konkurenciju Kovačićem i Joškom Gvardiolom ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 12:46
Siti pojačava konkurenciju Kovačićem i Joškom Gvardiolom Tanjug/AP Photo

Mančester siti mora da pojača konkurenciju u ekipi pogotovo na pozicijama gde potencijalno mogu da ostanu bez "kapitalaca". Ilkaj Gundogan i Bernardo Silva još nisu odlučili hoće li produžiti saradnju ili ne, pa je menadžer Pep Gvardiola u Mateu Kovačiću našao veznog igrača koji bi se uklopio u sistem igre.

Čelsi nema nameru da zadržava Hrvata, pregovori sa igračem su završeni, ostaje da se posao finišira između klubova. Nikome se ne žuri jer Kovačićč sa Hrvatskom igra u finalu UEFA Lige nacija.

 

 

Mediji na Ostrvu tvrde da Siti želi i hrvatskog štopera Joška Gvardiola. Iako RB Lajpcig nije imao nameru da prodaje centralnog defanzivca ovog leta uvek postoji cena koja može sve da promeni. Siti nema limit u finansijskom smislu, pregovori se vode, pa ćemo videti ishod. Lajpcig ceni svog defanzivca preko 100 miliona evra. 

Pep Gvardiola, koji je oduševio zaposlene u klubu, nije trener koji voli da pretplati igrača, pa koliko je dolazak Kovačića na "Etihad" realan, toliko je Gvardiolov pod znakmom pitanja.