Premijer liga

Liverpul "nanišanio" Gulera: "Crveni" planiraju život posle odlaska Salaha ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 13:42
Arda Guler, fudbaler Reala, potencijalno pojačanje Liverpula Guliver/AP Photo/Gabriel Jimenez
Arda Guler, fudbaler Reala, potencijalno pojačanje Liverpula

Mohamed Salah ima još samo godinu dana ugovora sa Liverpulom, a kako nije dogovorio produženje saradnje na leto i ima 32 godinu realno je da za nekoliko meseci napusti "Enfild", a možda i Englesku i Evropu i negde drugde unovči svoje znanje i iskustvo.

Zato sportski sektor "crvenih" uveliko razmišlja o njegovom naslednuku, pa su engleski mediji tako danas preneli vest da je Arda Guler u skorijoj budućnosti viđen na mestu koje sezonama pripada Egipćaninu. 

I za taj eventualni transfer reprezentativca Turske višestruki prvak Evrope, navodno, sprema 70.000.000 evra obeštećenja madridskom Realu. Uveren da je to dovoljno novca, imajući u vidu da mladi ofanzivni vezista nema naročitu minutažu na "Santijago Bernabeu". Naravno, pitaju se i "kraljevski klub" i trener Karlo Anćeloti. 

Sve to pod uslovom da Salah u međuvremenu ne ubedi upravu Liverpula da mu da novi ugovor u trajanju od tri godine, a ne jedne kako mu je do sada nuđeno. I nastavi da juri cifru od 300 golova u dresu jednog od najpopularnijih klubova na svetu. 

Odnosno, obe strane ne prihvate poziv nekoga od bogataša iz Saudijske Arabije, poput Al Itihada koji je hteo Salahovu slobodu hteo da plati 180.000.000 evra. To bi, onda, otvorilo prostor za letnji transfer mladog i talentovanog Gulera.