Premijer liga

Entoni na izlazni vratima "Old Traforda": Junajted traži klub Brazilcu ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2024 22:16
Mančester junajted želi da se rastane sa Entonijem Guliver/AP Photo/Dave Thompson
Mančester junajted želi da se rastane sa Entonijem

Entoni, drugo najskuplje pojačanje u istoriji Mančester Junajteda, bi mogao da napusti "Old Traford" već u januaru. Brazilac je pre dve godine stigao u Englesku u transferu vrednom 95 miliona evra.

Tada su "crveni đavoli" pomenutu sumu isplatili Ajaksu, a Entoni osim gola na debiju nije pokazao puno. Ove sezone je odigrao tek nešto više od 100 minuta u svim takmičenjima u dresu "crvenih đavola" i u klubu već razmišljaju kako mogu da ga se reše.

Erik Ten Hag ga već duže vreme ne vidi u svojim planovima, što pokazuje i njegovo vreme provedeno na terenu. Uprava tako traga za klubom koji bi bio njegova naredna destinacija u zimskom prelaznom roku.

 

 

Entoni ima važeći ugovor do 2027. godine i pitanje je koji klub bi želeo da otkupi igrača koji u prethodne dve godine nije pokazao da je dovoljno kvalitetan kako bi igrao na najvišem nivou. Mediji sa Ostrva pišu kako je pozajmica najrealniji ishod.

Podsetimo se, Entoni je u Mančester stigao istog leta kad i Erik Ten Hag. Brazilski fudbaler je taa bio prva želja holandskog trenera, a sada su obojica blizu odlaska sa "Old Traforda".