Premijer liga

Prvo Odegard, pa Saka, a sada i Martineli: NIžu se povrede u Arsenalu ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 14:07
Gabrijel Martineli proslavlja gol Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Gabrijel Martineli proslavlja gol

Nižu se pehovi za Arsenal. Ekipa koja ima visoke ambicije na svim frontovima ove sezone, ostala je i bez trećeg igrača u relativno kratkom roku, a poslednji u nizu koji je se povredio je Brazilac - Gabrijel Martineli.

Nakon što su "tobdžije" ostale bez kapitena Martina Odegarda (teška povreda zgloba) i Bukaja Sake (lakši problem sa mišićem desne noge), nova nepovoljna vest dočekala je navijače londsonskog kluba. Momak koji je bio strelac u prošlonedeljnoj pobedi nad Sautemtponom (3:1) povredio se tokom putovanja sa nacionalnim timom u Čile i pitanje je koliko će odsustvovati sa terena.

Kako navode svetski mediji u pitanju je povreda lista desne noge.

"Gabrijel Martineli žalio se na bol u desnom listu zbog čega je poslat na magnetnu rezonancu u nedelju. Snimci su pokazali da mu se razvila mala edema kod mišića i moraće na dalje lečenje kod fizioterapeuta", naveo je medicinski tim brazilske reprezentacije bez jasnih reči o njegovom povratku.
 

Engleski mediji podsećaju da je ovo treći igrač Arsenala koji se povredio tokom reprezentativne pauze. Odbrambeni igrači Jurijen Timber, Ben Vajt i Oleksander Zinčenko su takođe "u autu" i nema sumnje da bi ovi izostanci mogli skupo da koštaju "tobdžije" u nastavku sezone, koji i ove takmičarske godine imaju velike aspiracije u svim takmičenjima.