Premijer liga

Problemi za Arsenal: Martin Odegard obnovio povredu zgloba ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 18:30
Martin Odegard neće na teren pre decembra Guliver/AP Photo/Frank Augstein
Martin Odegard neće na teren pre decembra

Kapiten Arsenala i norveški reprezentatitvac, Martin Odegard obnovio je povrede zgloba i ne očekuje se na terenu pre decembra.

Vezni fudbaler je povređen od prošle reprezentativne pauze. Norveška je pobedila Sloveniju 3:0, a on je nakon jednog duela sa protivničkim igračem morao da izađe iz igre pre kraja utakmice. 

Norvežanin je tako propustio derbi severnog Lononda sa Totenhemom, kao i duel sa direktnim konkurentom za titulu, Mančester sitijem.

Prvobitan plan je bio da se Odegard vrati treninzima početkom oktobra. Šta više u razgovoru za klupski sajt pre nedelju dana je obradovao navijače kada je izjavio kako oporavak teče po planu.

 

 

Ipak, poslednje vesti iz Londona kažu kako je norveški fudbaler obnovio povredu i da će morati da produži pauzu. Procene su da neće na teren pre decembra, a to je veliki udarac za Arsenalove šanse za titulu.

"Tobdžije" trenutno zauzimaju treću poziciju sa 17 bodova, isto koliko ima i drugoplasirani Mančester siti. Na prvom mestu se nalazi Liverpul sa 18 bodova.

Arsenal će u narednom kolu gostovati Bornmutu, nakon toga ih čeka duel sa Šahtjorom u Ligi šampiona i zatim derbi s Liverpulom u Premijer ligi.