Premijer liga

Rukovodstvo Mančester junajteda ponovo sastančilo i donelo istu odluku - Ten Hag ostaje trener! ROSA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2024 16:21
Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag Twitter/Manchester united
Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag

Fudbaleri Manečster Junajteda nisu ostvarili pobedu na pet uzastopnih mečeva u svim takmičenjima, u Premijer ligi su osvojili samo osam bodova na sedam odigranih utakmica, ali holandski stručnjak i dalje ima poverenje rukovodstva kluba.

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji čelnci kluba sa "Old Traforda" predvođeni Džimom Ratklifom su se satali kako bi razgovarali o budućnosti, nakon čega je procurela informacija da je Holanđanin i dalje trener.

 

 

Očekivalo se da bi mogao da ga zameni Tomas Tuhel sa kojim se Ratklif video tokom leta, ali od dolaska nemačkog stručnjaka nema ništa i u klubu su uvereni da će aktuelni menadžer uspeti da probudi ekipu.

Na "Old Trafordu" veruju da će predstoječa pauza zbog obaveza reprezentacije u Ligi nacija biti iskorišćena na pravi način i da će "crveni đavoli" već od 19. oktobra kada ih očekuje novi meč protiv Brentforda u okviru Premijer lige, započeti seriju pobeda

Podsećanja rtadi, sunovat Mančester junajetda je počeo 2013. godine kada je klub napusto legendarni pktoski stručnjak Aleks ferguson, a klub je od 2017. godine uspeo da osvoji smao jedna jedini trofej i to karabao kup 2023. godine.