Premijer liga

Šta je ovo? Kakav je ovo fudbal? Junajted je očajan: Alan Širer ne može da veruje na šta liči igra kluba sa "Old Traforda"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2024 15:22
Fudbaleri Mančester junajteda nakon poraza od Totenhama u Premijer ligi Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Fudbaleri Mančester junajteda nakon poraza od Totenhama u Premijer ligi

Legendarni engleski fudbaler, Alan Širer nikada nije igrao u Mančester junajtedu, blistavu karijeru je gradio u Sautemptonu, Blekburnu i Njukaslu, ali ga mnogo pogađa ovo što se dešava na "Old Trafordu".

Jedan od najboljih napadača reprezentacije Engleske u istoriji rekao je da igra "crvenih đavola" ne postoji, da su njihovi mečevi ne gledljivi i da igrači treba da pokažu malo više odgovornosti.

"Šta je ovo? Kakav je ovo fudbal? Zna li neko da mi kaže šta konkretno igra Mnačester junajted? Ovaj tim nema ideju, ne postoji plan i to što oni igraju je negledljivo i očajno", rekao je Širer posle poraza Mnačester junajteda od Totenhema, a zatim dodao:

"Igrači su ti koji moraju da pokažu mnogo više odgovornosti. Ne mogu svake nedelje da se kriju iza trenera Erika ten Haga i kritika koje se upućuju na njegov račun. Nepohodno je da se probude i pokažu da zasužuju da nose dres ovog kluba. mančester junajted je veliki klub, ovakve stvari ne smeju da se dešavaju."

Mančester junajted trenutno zazima 12. poziciju na tabeli engleske Premijer lige, budući da nakon šest odigranih kola ima samo sedam osvojenih bodova.