Premijer liga

Gvardiola: Ostao sam bez najboljeg, ali naći ću rešenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2024 13:19
Pep Gvardiola ne kuka već traži rešenja Tanjug/Martin Rickett/PA via AP
Pep Gvardiola ne kuka već traži rešenja

Nije bilo dileme da li je Rodri pokidao ukršteni ligament kolena na derbiju protiv Arsenala, ali je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola otkrio da se još ne zna koliko će meseci biti bez Rodrija.

"Čeka se još neka mišljenja, možda Rodri odsustvuje i manje nego što očekujemo. Jedan elekar kaže da se radi o veoma teškoj, a drugi o ne baš tako teškoj povredi. Zato čekamo", istakao je Pep Gvardiola na pres konferenciji.

Španac će obaviti još dve konsultacije pre nego što se odluči kako će se sanirati povreda i gde će obaviti. Gvardiola vrlo dobro zna koliko je Siti oslabljen Rodrijevim izostankom.

 

 

"Kad ostanete bez najboljeg veznog igrača na svetu onda je to veliki gubitak. Ali, moj posao je da pronađem soluciju. Kada je jedan igrač odsutan moramo da reagujemo kao tim i mi to umemo. Bili smo prošle sezone bez Halanda tri meseca, bez De Brujnea pet meseci i opet smo osvojili Premijer ligu. Imamo gubitak, ali nema kukanja. Imamo izazov pred sobom. Idemo u Njukasl da pobedimo", istakao je Gvardiola.

Videćemo kakve će biti preporuke preostalih specijalista u vezi Rodrijeve povrede.