Premijer liga

Arteta posle remija sa Sitijem: Morali smo da igramo utakmicu kakvu smo morali

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2024 23:30
Mikel Arteta, stručnjak Arsenala Guliver/AP Photo/Alastair Grant
Mikel Arteta, stručnjak Arsenala

Menadžer fudbalskog kluba Arsenal Mikel Arteta izjavio je danas da je londonski klub imao "normalnu" taktiku na meču sa Mančester sitijem u petom kolu Premijer lige, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

Mančester siti i Arsenal igrali su u nedelju bez pobednika, 2:2. Arsenal je u drugom poluvremenu igrao sa fudbalerom manje, pošto je u finišu prvog dela meča isključen Leandro Trosar.

Siti je do izjednačenja stigao u osmom minutu nadoknade vremena. Fudbaleri Mančester sitija Džon Stons i Kajl Voker optužili su protivničke igrače da su se bavili "mutnim radnjama".

"Morali smo da igramo utakmicu kakvu smo morali. U prvih 15 minuta nismo mogli. Siti je igrao 30 sekundi sa 10 igrača, pogledajte šta su uradili, normalno je šta su uradili. Nažalost mi smo bili u istoj situaciji sa Granitom (Džakom) kada smo izgubili 0:5 (2021) i izvukli smo pouke", rekao je Arteta.

 

 

On je dodao da će u sredu protiv Boltona u trećem kolu Liga kupa izvesti izmenjeni sastav zbog povreda igrača.

"Uvek više volim činjenice od reči ili pretpostavki. Da vidimo ko će sutra da bude na raspolaganju i onda možemo da pričamo o mutnim radnjama ili takvim stvarima. Nažalost, da, nekolicina igrača će biti nedostupna", naveo je Arteta, koji je dodao da je jedan fudbaler Arsenala zaradio težu povredu.

Sve mečeve engleske Premijer lige možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.