Premijer liga

Ten Hag odgovorio na kritike Ronalda: On je daleko u Saudijskoj Arabiji...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 21:45
Trener Mančester junajteda Erik ten Hag Tanjug/AP Photo/Ian Walton
Trener Mančester junajteda Erik ten Hag

Mančester junajtedu poslednjih godina ne cvetaju ruže, od odlaska legendarnog Aleksa Fergusona, može se reći da situacija uopšte nije dobra, a bivši igrači, među kojima je i Kristijano Ronaldo, izneli su niz zamerki na račun kluba, kao i trenera Erika ten Haga.

Naime, Ronaldo je nedavno rekao da je za građenje kluba potrebno znanje, te da bi holandski trener uspeo u toj nameri da je poslušao Ruda van Nistelroja.

"Ako ste dobro čitali članak Ronaldo je rekao da Mančester Junajted ne može da osvoji Premijer ligu. On je to rekao. Ronaldo je daleko u Saudijskoj Arabiji. Svako može da ima mišljenje, to je u redu", rekao je Ten Hag, a onda dodao:

"Daćemo sve od sebe u svakoj utakmici. Videćemo gde ćemo biti u maju. Znam gde smo, gde idemo i šta treba da radimo. Kao što sam i ranije govorio, mi smo i dalje u tranzicionom periodu", rekao je Holanđanin.
 

Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

 

 

Podsetimo, Mančester junajted ovog vikenda gostuje Sautemptonu, a posle odigrana četiri kola u Premijer ligi nalazi se na 14. mestu takmičenja sa pobedom i dva poraza.

 

Standings provided by Sofascore