Premijer liga

Miodrag Pivaš iz Njukasla produžio u Viljem II: Mladi defanzivac na pozajmici u Holandiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 16:49
Miodrag Pivaš, fudbaler Njukasla, pozajmljen Viljemu II MN Press
Miodrag Pivaš, fudbaler Njukasla, pozajmljen Viljemu II

Miodrag Pivaš napravio je ovog leta napravio senzacionalan transfer iz Jedinstva sa Uba u Njukasl, ali će se za debi u Premijer ligi spremati na pozajmici holandskom Viljemu II. 

Što zbog mladih godina (19), što zbog činjenice da je doveden iz Mozzart Bet Prve lige Srbije, bez debija u elitnom rangu, što zbog činjenice da engleski tim ima dosta rešenja na poziciji štopera. 

"Da bih se razvijao potrebno je da treniram i upisujem minute na najvećem nivou. Viljem II je poznat po tome da daje priliku mladim igračima. Nadam se da ću ovde moći da steknem iskustvo i da to ponesem sa sobom do svog višeg cilja, igranja u Premijer ligi", izjavio je Pivaš na predstavljanju u novom klubu, svestan i sam da mora u svakom smislu da ojača da bi dobio pravu priliku u klubu iz Londona. 

U isto vreme, njegovi šefovi sa "Sent Džejmsis parka" veruju da je Eredivizija, kao liga naklonjena mladim naraštajima, idealna sredina za njegov razvoj. Takođe, Viljem II ima svoju računicu, jer je klupski skener ukazao da bi mladi Srbin mogao da donese boljitak u defanzivi do kraja sezone.