Premijer liga

Rekao sam da ne idem nigde i nisam vas slagao: De Brujne potvrdio da ostaje u Mančester sitiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 09:19
Kevin de Brujne i Pep Gvardiola u razgovoru Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Kevin de Brujne i Pep Gvardiola u razgovoru

Mnogo se tokom leta pričalo o mogućem odlasku Kevina de Brujnea iz Mančester sitija, a ništa od toga se nije ostvarilo i Belgijanac ostaje na "Etihadu".

Jedan od ključnih igrača u dugogodišnjem projektu trenera Pepa Gvardiole je ostrvskim medijima otkrio da nije ni razmišljao o odlaksu iz kluba i da su sve to bile samo medijske spekulacije.

 

 

"Rekao sam vam da ne očekujem nikakve aktivnosti tokom leta i tako je i bilo. Sve je prošlo mirno. Bio sam na odmoru, napunio sam baterije i sada sam fokusiran na sve ono što me očekuje u narednom periodu, a ambicije su kao i uvek najveće moguće", rekao je Belgijanac i dodao:

"Nisam razmišljao o odlasku iz kluba, niti sam razgovarao sa bilo kim na tu temu. Nepotrebno se stvorila slika o tome kako želim da odem, a to nije bila istina. u Sitiju mi je lepo i zaista nema nikakvog razloga da menjam sredinu."

De Brujne je ove sezone bio starter u sva tri susreta aktuelnog šampiona Engleske u kojima su "građani" ostvarili tri sigurne pobede i pokazao da će u nastavku sezone biti bitan šraf u mašineriji Pepa Gvardiole.