Premijer liga

Đorđe Petrović ide na pozajmicu u Ligu 1: Čelsi ustupa golmana Strazburu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 11:22
Đorđe Petrović, golman Čelsija, ide na pozajmicu u Strazbur Guliver/AP Photo/Dave Shopland
Đorđe Petrović, golman Čelsija, ide na pozajmicu u Strazbur

Srpski fudbalski golman Đorđe Petrović ispao je iz konkurencije za mesto na gol liniji Čelsija, pa bi ostatatak sezone trebalo da provede na pozajmici u Strazburu. 

Vest je kao ekskluzivu lansirao poznati fudbalski insajder Farbricio Romano, čiji izvor informacija kaže da čuvar mreže reprezentacije Srbije zbog toga što je na marginama interesovanja novog trenera Enca Mareske. 

 

 

Šef stručnog štaba "plavaca" već neko vreme krati igrački kadar, pa je red izgleda došao i na momka koji je imao više blistavih nastupa za Čelsi, nakon što mu se priključio prošlog leta.

Međutim, izdanja posle povrede Sančesa i neočekivane prilike da pokaže zašto je doveden iz američke MLS nisu očigledno bila dovoljni da i ovu sezonu provede u Premijer ligi.  

Dvadesetčetvorogodišnji Požarevljanin stasao je u Čukaričkom, odakle je otišao na drugi kraj sveta u američki tim Nova Engleska, a sada će imati priliku da se oproba i u francuskom fudbalu.

Osim njega i Kepa Arizabalaga je otišao na pozajmicu iz Čelsija u Bornmut, nakon što je prethodno produžio ugovor do leta 2026. godine. Zanimljivo je da klub sa juga Engleske neće imati opciju otkupa španskog golmana, ali je Kepi garantovano mesto startera.