Premijer liga

Nedeljković dobija jedinstvenu priliku: Meti Keš van terena mesec dana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 19:30
Kosta Nedeljković je doveden u Aston Vilu prošle zime Profimedia
Kosta Nedeljković je doveden u Aston Vilu prošle zime

Srpski fudbaler Kosta Nedeljković, odigrao je do sada 100 minuta u dve utakmice u Aston Vili, i malo je reći da je to očekivao. Dobro, jeste bilo jasno da će Unai Emeri računati na nekadašnjeg igarča Crvene zvezde, ali skoro sigurno nikome nije bilo na pameti da bi otpočetka mogao postati prva opcija - makar na određeno vreme. 

Naime, Meti Keš je doživeo povredu u prvom poluvremenu utakmice sa Arsenalom, i naš bek je morao da ga tada zameni. Atletik je danas preneo kako će oporavak zadnje lože poljskog reprezentativca trajati mesec dana, što znači da Nedeljkovićeva pozicjia na određeno vreme ostaje upražnjena. 

 

 

Može se reći da je Kosta sasvim pristojno odradio posao u meču sa aktuelni vicešampionom Premijer lige, te da je pokazao kako već sada može biti solidan oslonac kada je u pitanju igranje na najvišem nivou svetskog fudbala. 

Takođe, Keš neće biti u mogućnosti da nastupi na premijeri Aston Vile u ovosezonskom izdanju Lige šampiona, tako da će Nedeljković verovatno biti u prva opcija i za utakmicu koja će se odigrati između 17. i 19. septembra. 

Podsećamo, Meti Keš je bio prvi izbor Unaija Emerija u prošloj sezoni. Reprezentativac Poljske je odigrao 29 utakmica, zbog sličnih problema propustio je mečeve u martu. Ipak, sve jasnije postaje da budućnost po boku leži Birmingema leži u mladom srpskom fudbaleru.