Premijer liga

Van Dajk neće o odlasku: Hoću da odigram najbolju sezonu u Liverpulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 16:00
Van Dajk neće da priča o budućnosti Tanjug/AP Photo/Jon Super
Van Dajk neće da priča o budućnosti

Uprkos tome što je sezonu otvorio sa dve pobede, u Liverpulu vlada neizvesnost sa Mohamedom Salahom, Trentom Aleksander-Arnoldom i Virdžilom van Dajkom jer su sva trojica u poslednjoj godini ugovora sa opcijom da već u januaru pronađu nove klubove. 

Кako danas stvari stoje, oni će na kraju sezone napustiti Enfild.

Кapetan "redsa" Virdžil Van Dijk je za "Skaj Sports" govorio o svojoj budućnosti:

"Veoma sam miran. Stvar je u tome što želim da odigram najbolju sezonu. Želim da budem važan i da ostanem važan za klub, pa ćemo videti. Sve se dešava sa razlogom, ali za sada nije bilo promena u mojoj situaciji. Veoma sam miran po pitanju toga i nema razloga da počnem da razmišljam o nečemu drugom. Ostala mi je cela sezona da igram", istakao je Van Dajk.

Ne krije da od 2018. godine s ponosom smatra Liverpul svojom kućom.

"Ponosan sam i Enfild je moja druga kuća. To je posebno mesto i, ono što sam rekao ranije, šta god da se desi u budućnosti, Enfild je posebno mesto u mom srcu. Hajde da vidimo šta sezona donosi".

Strast za uspesima ne jenjava.

"Ne igram fudbal da bih izgubio ili da ne bih postao uspešan. Nije garantovano, ali želim da pobedim. Znamo koliko je to teško, ali igranje za Liverpul, jedan od, ako ne i najboljih klubova na svetu je čposebno jer postoje očekivanja. Stvarno uživam u tome do sada u radu sa Arneom Slotom i još uvek ima toliko toga da se poboljša. Hajde da vidimo šta ova sezona donosi", istakao je Van Dajk.

Odbrana Liverpula u prva dva meča nije primila gol, napada je po dva puta pogađao mreže za maksimalnih šest bodova na startu Premijer lige.