Premijer liga

Premijer liga na TV Arena sport: Junajted gostuje Brajtonu, Siti dočekuje Ipsvič

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 08:30
Alehandro Garnačo i Bruno Fernandeš Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Alehandro Garnačo i Bruno Fernandeš

Sve je spremno za drugo kolo engleske Premijer lige koje će otvoriti Brajton i Mančester junajted od 13.30 (TV Arena 1 Premium).

Obe ekipe su upisale pobedu u prvom kolu i nema sumnje da će želeti da nastave u istom ritmu. Brajton se i dalje navikava na novog trenera, Fabijana Hurcelera, dok je sa druge strane Erik ten Hag od početka pod pritiskom.

Potom ćete od 16.00 na kanalima TV Arene sport imati priliku da pratite čak pet utakmica, a najveću pažnju privlači okršaj Mančester sitija i Ipsviča.

Šampion je posle trijumfa nad Čelsijem dobio i pojačanje u vidu Ilkaja Gundogana, dok Ipsvič traži svoje prve bodove u eliti.

"To je privilegija za sve nas, čast. Rekao sam u više navrata, ovaj klub je odlično vođen. Ja, kao trener, kao i igrači, moramo da uradimo sve što je deo našeg posla  imamo sve da radimo nas posao. Ilkaj je imao lepe reči o svom iskustvu u Barseloni, a dobro je i igrao protekle sezone. Poznat nam je njegov takmičarski klub. Volim veziste, kao i njegove kvalitete. Može da se prilagodi na dve do tri pozicije", rekao je Pep Gvardiola.

Subotnji program Premijer lige zatvoriće od 18.30 Aston Vila i Arsenal (TV Arena 1 Premium).

Biće to odličan test za ekipu Mikela Artete, budući da je Vila sjajan tim predvođen Unaijem Emerijem, a za ljubitelje fudbala sa ovih prostora biće interesantno videti da li će šansu na ovom susretu dobiti mladi desni bek, Kosta Nedeljković.

Premijer liga, 2. kolo

subota

Brajton - Mančester junajted 13.30 (AP1)
Kristal Palas - Vest Hem 16.00 (AS2)
Fulam - Lester 16.00 (AS3)
Mančester siti - Ipsvič 16.00 (AP2)
Sautempton - Notingem Forest 16.00 (AS6)
Totenhem - Everton 16.00 (AS1)
Aston Vila - Arsenal 18.30 (AP1)

nedelja

Bornmut - Njukasl 15.00 (AP3)
Vulvs - Čelsi 15.00 (AP1)
Liverpul - Brentford 17.30 (AP1)

 

Standings provided by Sofascore