Premijer liga

Danijel Podense reagovao pozitivno na mig iz Saudijske Arabije: Pita se i Vulverhempton

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2024 16:22
Danijel Podense, fudbalerr Vulvsa, pred mogućim transferom u Saidijsku Arabiju Guliver
Danijel Podense, fudbalerr Vulvsa, pred mogućim transferom u Saidijsku Arabiju

Danijel Podense ima još važeči ugovor s Vulverhemptonom, ali može da se desi da ovog leta napusti engleski klub i zapuca u Saudijsku Arabiju, u još neimenovani zainteresovabi klub. 

Portugalski fudbaler završio je pozajmicu u Olimpijakosu i, izgleda, ne bi više da se zadržava među "vukovima", jer izvori s Ostrva kažu da je pozitivno reagovao na mig iz pomenute arapske države.

 

 

Izvesno, privučen finansijama, jer su brojni igrači i treneri iz evropskih timova karijeru nastavili u tom delu sveta jer im jee dato novca više nego što su mogli da zarade bilo gde na Starom kontinentu. 

Podense ima 28 godina, igra u napadu, a nejveći deo karijere proveo je u Sportingu, pošto je prošao skoro sve mlađe kategorije kluba iz Lisabona. Dok je nosio dres atinskih crveno-belih imali su priliku da ga upoznaju i ljubitelji fudbala iz Bačke Topole.

Makabi iz Tel Aviva je u tom vojvođanskom gradu igrao evropske utakmice prošlog proleća i u duelu s produžecima, baš protiv Olimpijakosa ostao, bez četvrtfinala Lige konferencije.