Premijer liga

Gvardiola odgovorio Alvarezu: Razmisli, pa se javi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2024 15:41
Hulijan Alvarez nije zadovoljan tretmanom u Mančester sitiju Guliver/AP Photo/Jon Super
Hulijan Alvarez nije zadovoljan tretmanom u Mančester sitiju

Argentinski fudbaler Hulijan Alvarez je nedavno izrazio želju da napusti Mančester siti, preneli su brojni mediji. Sada je stigla i potvrda od napadača "građana" koji je izjavio da želi veću minutažu.

Alvarez je bio jedan od igrača sa najvećom minutažom u Mančester sitiju u prethodnoj sezoni, ali uprkos tome nije zadovoljan tretmanom u ekipi Pepa Gvardiole.

Argentinac je odigrao 54 utakmice, postigao je 19 golova i uz to dodao 13 asistencija. Ipak, u samom finišu sezone je igrao veoma malo, pogotovo u ključnim utakmicama za šampiona Premijer lige.

"Prošle sezone sam bio jedan od igrača Sitija sa najviše minutaže u timu. Ali, ne volite da budete izostavljeni iz važnih utakmica. Želite da doprinesete ekipi. Još nisam razmišljao šta ću tačno uraditi. Kada se Olimpijske igre završe, odvojiću vreme da razmislim šta želim za sebe. Videćemo kako će se stvari odvijati", rekao je  Alvarez, koji se trenutno nalazi na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

 

Ubrzo je stigao i odgovor Pepa Gvardiole koji je izjavio da će sve biti rešeno zajedno sa Alvarezovim agentom i sportskim direktorom Mančester sitija, Čikijem Begiristajnom.

"Kada završi sa razmišljanjem, njegov agent će pozvati Čikija. Znam da želi da igra u važnim trenucima, ali i drugi igrači to žele. Čitao sam da mora da razmisli o tome, pa dobro neka razmisli. Da, igrao je dosta prošle sezone. Ako želi više, to je u redu, neka razmisli o tome i obavesti nas", rekao je Pep.