Premijer liga

Mančester siti ima manje od 48 sati da plati klauzulu za Danija Olma

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2024 17:11
Dani Olmo blista i na UEFA EURO Guliver/Photo by Oliver Kaelke/DeFodi Images
Dani Olmo blista i na UEFA EURO

Dani Olmo je i na UEFA EURO potvrdio klasu, nije bio startna opcija kod Luisa De La Fuentea, ali je bio ključni čovek u nokaut fazi. I ne samo da će biti jedna od "x" faktora večeras, već Mančester siti pokušava da dobije njegovo "DA" i da do utorka zatvori transfer iz Lajpciga.

Žuri Pep Gvardiola, odugovlači RB Lajpcig ponajviše iz razloga što Olmova klauzula za raskid, vredan 60 miliona evra, ističe 15. jula! Znači, Siti mora već sutra da ima dogovor sa mladim Špancem oko uslova kako bi "potegao" klauzulu raskid i na konto nemačkog kluba uplatio 60 miliona evra, objavljuje Luka Di Marcio.

 

 

Nije tajna da Dani Olmo želi da se dokaže u svojoj Barseloni, koja ga je tako lako odbacila iz svoje La Masije 2014. godine a prigrlio Dinamo iz Zagreba. Ali, 26-godišnji ofanzivac zna da Barsa nema novca u ovom času, a da je i tiha patnja Pepa Gvardiole. Španac ga vidi na poziciji Kevina De Brujnea ili Bernarda Silve i voleo bi da ga spoji sa Filom Fodenom i Erlingom Halandom, Huliojom Alvarezom, u nekom podmlađenom Sitiju.

Biće interesantna ova trka sa vremnom za Siti, ako ne završe posao do sutra uveče onda će biti daleko teže dovesti Olma i dogovoriti se sa Lajpcigom.