Premijer liga

Premijer liga na Areni: Liverpul gostuje Čelsiju na "Stamford bridžu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2023 07:00
Premijer liga na Areni: Liverpul gostuje Čelsiju na "Stamford bridžu" Tanjug/Peter Byrne/PA via AP

Čelsi i Liverpul sastaju se večeras na "Stamford Bridžu" od 21.00 (TV Arena 2 Premium) u okviru osmog kola engleske Premijer lige.

Domaći su usled manjka konstantnosti u rezultatima i slabe igre tima ostali bez šefa stručnog štaba Grejema Potera, te će ih u meču protiv "redsa" voditi Bruno Saltor, koji je do sada obavljao funkciju asistenta.

On na ovom meču neće moći da računa na povređene Armanda Broju, Tijaga Silvu, Cezara Aspilikuetu, Eduara Mendija i Pjera-Emerika Obamejanga, dok su pod upitnikom Vesli Fofana i Rahim Sterling.

Sa druge strane, Liverpul takođe ima rezultatsku krizu, s obzirom na to da su zabeležili tri vezana poraza, a poslednja pobeda bila im je ona istorijska protiv Mančester junajteda (7:0) na početku marta.

Jirgen Klop na raspolaganju neće imati povređene Tijaga Alkantaru, Kalvina Remzija, Stefana Bajčetića i Nabija Kejtu, dok je pod upitnikom nastup Luisa Dijaza.

Na prethodnih 20 međusobnih susreta ovih timova Čelsi je slavio pet puta, Liverpul osam, dok je u sedam navrata bilo nerešeno.