Premijer liga

Jirgen Klop opet razočaran: Neprihvatljivo je kako primamo golove

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2023 11:11
Jirgen Klop opet razočaran: Neprihvatljivo je kako primamo golove MN Press

Spektakularna "sedmica" u mreži Mančester junajteda, ipak je bio samo momenat nadahnuća i ogledalo pravog kvaliteta Liverpula, a porazi od Bornmuta, pa juče i od Mančester sitija (4:1) su trenutna (ne)moć ekipe Jirgena Klopa.

Prošla sezona protekla u borbi za trofeje na četiri fronta, ova se završava sa težnjom da se nekako stigne do četvrte pozicije i Lige šampiona, a Totenhem je na sedam koraka ispred. Menadžer Jirgen Klop bio je razočaran posle jučerašnjeg poraza od šampiona, jer je ekipa iskazala iste slabosti.

"Primili smo dva brza gola i sve se srušilo. Kako smo primili golove je apsolutno neprihvatljivo. Siti je posle imao potpunu kontrolu, a mi smo im bili otvoreni da nam rade šta god hoće. Imali smo sreće da nisu bili pohlepno raspoloženi. Nama se prečesto dešavaju ovakvi propusti, suočavamo se sa situacijom da ćemo biti srećni ako na kraju stignemo do četvrtog mesta", bio je razočaran Jirgen Klop.

Bivši napadač "redsa" Piter Krauč je bio neprijatno iznenađen:

"Ovo su zabrinjavajuća vremena zaLiverpul i Jirgena Klopa. Oni su van Lige šampiona, s obzirom na kvalitet njihova pozicija je bizarna. Videli smo razliku između dva tima i to nije prvi put. Ovo nije bio samo jedan meč, sezona je razočaravajuća".

Liverpul u utorak od 21.00 igra protiv Čelsija na "Stamfrod Bridžu", zatim za vikend dočekuju Arsenal i ako ne osvoje šest bodova ostaće čini se van Lige šampiona.