Liga 1

PSŽ zagolicao maštu Žozea Murinja: Roma bi rado videla Kontea na klupi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2023 21:45
PSŽ zagolicao maštu Žozea Murinja: Roma bi rado videla Kontea na klupi Guliver

Nastavlja se saga o promeni na klupi Pari sen Žermena, a "bomba" je lansirana u vidu - Žozea Murinja. Gazde iz Katara su već saopštile sportskom direktoru Luisu Kamposu da nisu zadovoljni rezultatima Kristofa Galtijea i da je on izgubio njihovo poverenje, a sa druge strane stižu glasine da je već upućen poziv treneru Rome Žozeu Murinju da preuzme "svece".

Nije ni prva, a ni poslednja glasina o "Posebnom", jer je on na oku FF Brazila, Čelsija, Al Nasra... Ipak, ako bi neki klub bio izazov za Murinja onda je to svakako PSŽ, sa Kilijanom Mbapeom, Nejmarom, Lionelom Mesijem i ostalim zvezdama. Želju vlasnika Nasera Al Helaisija da u Pariz donese trofej Lige šamnpiona nisu do sada uspevali da ostvare brojni kvalitetni treneri. Možda bi isksutvo i takmičarski majstorluk Portugalca, kao i ogroman autoritet koji ima, mogli konačno da budu prava formula za uspeh. Ne bi PSŽ igrao lepo za oko, ali ta floskula se briše pred rezultatima.

 

 

Dok se ove glasine ne obistine, stižu one druge iz Italije, jer bi Roma, umesto Murinja, rado videla na klupi Antonija Kontea. Nekadašnji trener Juventusa, Intera, Čelsija, Totenhema i selektor Italije, slobodan je na tržištu. Čak se čini da je i po filozofiji veoma blizak radu Murinja, pa je čak i tim konfigurisan po nekim njegovim željama.

Za sada Murinjo je na klupi Rome, a Konte besposlen. Videćmo uskoro da li su ove glasine tačne.