La Liga

Anćeloti završava mandat u Realu: Perez zaključuje ugovor sa Ćabijem Alonsom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 11:54
Ćabi Alonso čeka pravi momenat da se vrati u Real Tanjug/AP Photo/Martin Meissner
Ćabi Alonso čeka pravi momenat da se vrati u Real

Veliko hvala don Karlo, dobrodošao kući Ćabi. Ovako bi trebalo da izgleda kraj sezone u Real Madridu, kada bi Karlo Anćeloti trebalo da mesto na trenerskojn klupi ustupi bivšem igraču Ćabiju Alonsu, aktuelnom šefu struke Bajera iz Leverkuzena.

Vest koju je ažurirao katalonski "Sport" može da se protumači na dva načina, onaj provokativni zbog debakla od Barselone na "Bernabeu" od 0:4, i onaj drugi kao jedna realna posledica letošnjih događaja. Provokacija na relaciji Madrid-Barselona uvek postoje, ali ovo je reciklaža stare vesti. 

 

 

Nije tajna da je Ćabi Alonso odbio Liverpul i Bajern kada je Anćeloti produžio ugovor sa Realom na još godinu dana i ostao u Leverkuzenu. Isto je učinio i Florijan Virc, pa se očekuje da obojica narednog leta stignu na "Santijago Bernabeu". Filozofija fudbala Ćabija Alonsa, kao i vrlo važna činjenica da je nosio dres Real Madrida i zna sa čim se sve suočava, bila su dva jaka faktora da predsednik Florentino Perez presudi da je baš Baskijac pravi naslednik Anćelotija.

Kao i do sada, neće se čuti nijedna zvanična izjava o ovoj vesti jer to jednostavno nije profesionalno ni pristojno, ali mnogi znaci pokraj puta govore da su Real i Ćabi Alonso odavno stisli ruke i da se čeka samo pravi momenat kada će sve biti i oficijalizovano. I to bez obzira da li će Karlito odbraniti trofej UEFA Lige šampiona.