La Liga

O ovome sam sanjao 11 meseci: Gavi presrećan nakon povratka na teren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 10:37
Gavi dobija kapitensku traku od pedrija pred ulazak na teren Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Gavi dobija kapitensku traku od pedrija pred ulazak na teren

Pobeda koju su fudbaleri Barselone ostvarili nad Seviljom treća je ubedljiva u nizu za katalonski klub, ali pored činjenice da su upisan nova tri boda za tim sa stadioan "Nou Kamp" ima i još jednu vrednost.

Naime, sigurno vođstvo dozvolili su treneru Hansiju Fliku da u finišu utakmice nakon gotovo godinu dana pauze, uvede potpuno oporavljenog Gavija. 

 

 

"O ovome sam sanjao ovih 11 meseci. Bilo mi je veoma teško što nisam mogao da igram, jer je to nešto što najviše volim. Imao sma velike krize, ali sam uz podršku porodice, saigrača i komplentog kluba uspeo to da prebrodim. Drago mi je da sam ponovo deo tima, da mogu da se nađem na terenu i verujem da ću uskoro uspeti da se vratim u formu u kakvoj sam bio", rekao je fudbaler Basrelone.

Gavi je na teren ušao u 82 minutu umesto svog velikog prijatelja Pedrija, koji je takođe pričao o tome koliko mu znači oporavak jednog od najpesrpektivnijih igrača kluba.

"Naporno je radio u prethodnom periodu, spremao se za ovaj trenutak i zaslužio je da ponese kapitensku traku. Uostalom, vidite koliko ga samo navijači vole", rekao je Pedri.

Gavi (20) je pokidao prednji ukršteni ligament desnog kolena još u novembru prošle godine na poslednjoj utakmici Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. protiv Gruzije i od tada je van terena.