La Liga

Anćelotijeva 200. utakmica na klupi Reala: A, na kojoj to nismo patili?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2024 09:29
Karlo Anćeloti niže pobede na klupi Madriđana Tanjug/AP Photo/Lalo R. Villar
Karlo Anćeloti niže pobede na klupi Madriđana

Real je uz mnogo sreće pobedio Sletu 2:1 u Primeri La Ligi i bar na momenat se izjednačio sa Barselonom. Ovaj meč bio je 200. Karla Anćelotija na klupi "kraljevskog" kluba i njegaova 143. pobeda, uz 33 remija i 24 poraza.

"Veoma sam srećan, a u koliko od ovih 200 mečeva nismo patili? U svima smo patili, u mnogima smo pobedili, a u nekima smo boli i tužni", našalio se Italijan posle meča odgovarajući na pitanje kako se oseća na jubilarnom susretu.

 

 

Luka Modrić je sinoć i zvanično postao najstariji igrač (39 godina, 40 dana) u oficijalnom meču u dresu Reala (prestigao Puškaša), uz 250. pobedu u dresu kluba.

"On uvek daje doprinos ekipi. Fantastičan je fudbaler, izvanredan profesionalac. Sreća je za Real da ima takvog igrača u timu", hvalio je Anćeloti.

 

 

Džud Belingem se vratio u vezni red.

"Promenili smo poziciju Belingemu, bila je ideja da uđemo sa njim iz druge linije i da nanosimo štetu rivalu. Mnogo mi se dopalo kako je odradio novu ulogu. Čuameni je igrao između centralnih štopera, tu smo imali problem sa balansom u prvom poluvremenu jer nisam dobro objasnio igračima šta moraju da urade".

U jednom momentu došlo je do rasprave Belingema i Vinisijusa Žuniora.

"Nisam video ljutnju Vinija. On pokazuje karakter, mislim da nema problema između njih dvojice", veruje Anćeloti.