La Liga

Liverpul gubi beka: Trent Aleksander-Arnold od 2025. igrač Reala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.10.2024 21:15
Trent Aleksander Arnold u fokusu je Reala Twitter/Liverpool
Trent Aleksander Arnold u fokusu je Reala

Trent Aleksander-Arnold, desni bek Liverpula i selekcije Engleske od 2025. godine nosiće dres Real Madrida. Ovo tvrde neki engleski mediji, ali i dobro obaveštena španska "Marka".

Teška povreda Danija Karvahala, koji će pauzirati do kraja sezone zbog operacije ukrštenog ligamenta kolena, samo je ubrzala sportski sektor Reala da ubrza pregovore sa engleskim defanzivcem. Nije ovo nova vest, jer Aleksander-Arnold se već nekoliko meseci pominje kao želja Madriđana.

Međutim, činjenica da igrač i Liverpul nisu još seli za pregovarački sto oko novog ugovora koji mu ističe na leto, jasno signalizira da je on sam bliži odlasku sa Enfilda.

 

 

Za medije jedino ostaje dilema da li će Real pokušati Arnolda da dovede na zimu ili ga potpisati 1. februara i "overiti" ga za leto kada bi došao kao slobodan igrač. 

Kada se na to doda da je situacija sa oporavkom Davida Alabe neizvesna, pa čak i da može doći do prekida karijere austrijskog defanzivca, jasno je da Real mora na zimu da pojača defanzivnu liniju. Da li bekom ili štoperom, ostaje da se vidi.