La Liga

Ščesni već na pregledima u Barseloni, od sutra na treningu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2024 12:30
Vojčeh Ščesni prekinuo je penzionerske dane posle mesec dana Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Vojčeh Ščesni prekinuo je penzionerske dane posle mesec dana

Postoje ponude koje se ne odbijaju. Vojčeh Ščesni je pre samo mesec i po dana rešio da okači rukavice o klin i počne da radi nešto drugo u životu, ali na poziv Barselone i zemljaka Roberta Levandovskog nije mogao da kaže NE.

Poljski golman je oko 10.30 sleteo u Barselonu, odmah se uputio na lekarske preglede posle kojih će (ako bude sve u redu) potpisati ugovor sa Kataloncima do kraja sezone. Šta će biti u maju naredne godine niko ne može ni da pretpostavi.

 

 

 

Teška povreda Marka Andrea Ter Štegena ostavila je Barselonu samo sa Injakijem Penjom i mladim Astralagom na poziciji golmana. Brzo je traženo rešenje među veteranima bez ugovora, a u konkurenciji Klaudija Brava, Kejlora Navasa i Ščesnog, svi se klade na Poljaka koji je napustio letos Juventus i šokirao sve odlukom da odbije milione iz Sajudijske Arabije u zamenu za - penziju.

Neće moći Poljak da brani do februara u UEFA Ligi šampiona, te ga sigurno nećemo vidrti ni na stadionu "Rajko Mitić" kada Barselona gostuje Crvenoj zvezdi u UEFA Ligi šampiona, ali trener Hansi Flik ima sada ekstra kvalitet među "jedinicama".