La Liga

Problem za Zvezdinog rivala u LŠ: Barsa ostala bez prvog golmana - Ter Štegen završio sezonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 11:07
Golman Barse Ter Štegen na nosilima AP Photo/Alberto Saiz
Golman Barse Ter Štegen na nosilima

Golman Barselone Mark-Andre ter Štegen doživeo je tešku povredu na utakmici protiv Viljareala i prema najnovijim informacijama iz Španije, sezona je za njega završena!

Nemački golman povredio se na utakmici La Lige pred kraj prvog poluvremena, kada se nezgodno dočekao na desnu nogu prilikom jedne intervencije. Momak iz Menhengladbaha koji već 10 godina igra u Barsi, ostao je da leži na travi uz bolne grimase na licu, da bi ga lekarska ekipa ubrzo ispratila u bolnicu.

Nakon dodatnih ispitivanje utvrđeno je da je Ter Štegen doživeo tešku povredu (verovatno pokidan ligament kolena) i da je za njega sezona završena, što predstavlja ozbiljan hendikep za Zvezdinog rivala u Ligi šampiona, koji gostuje na "Marakani" 6. novembra. 
 

 

 

Budući da je sledeća opcija na golu neiskusni Injaki Penja, očekuje se da će rukovodstvo španskog velikana potražiti druga rešenja na tržištu, a, primera radi, od poznatijih čuvara mreža koji trenutno nemaju angažman, nalaze se Kejlor Navas, Loris Karius i Vojćek Ščesni, pa će Barsa možda otići u tom nekom pravcu...

Zvezdin raspored u Ligi šampiona:

Inter - Zvezda 1. oktobar 21.00

Monako - Zvezda 22. oktobar 18.45

Zvezda - Barselona 6. novembar 21.00

Zvezda - Štutgart 27. novembar 18.45

Milan - Zvezda 11. decembar 21.00

Zvezda - PSV - 21. januar 21.00

Jang Bojs - Crvena zvezda - 29. januar 21.00