La Liga

La Liga na TV Arena sport: Zahuktali Real domaćin Espanjolu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2024 11:13
Fudbaleri Real Madrida Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Fudbaleri Real Madrida

Dve vezane pobede u La Ligi protiv Betisa i Sosijedada sa po dva postignuta pogotka i trijumf nad Štutgartom u Ligi šampiona uz dat gol više, ali i jedim primljenim uticali su na samopouzdanje aktuelnog šampiona Evrope Real Madrida.

Tim iz glavnog grada Španije igra zaista dobro, a pred večerašnji duel protiv Espanjola trener Karlo Anćeloti veruje da će njegovi igrači nastaviti u istom tempu.

"Pronašli smo formu koja nam je bila potrebna i sada samo treba da nastavimo na isti način. Vezali smo tri pobede, to nam je podiglo samopouzdanje, ali sam isto tako svestan da u našoj igri treba da se poprave određene stvari. Imamo mnogo ofanzivnih igrača, naš stil je takav da uvek idemo napred, samo što to ne treba da znači da smo lišeni obaveza z defanzivi", rekao je italijanski stručnjak i dodao:

"Sve to moramo da ispravimo protiv Espanjola. Fudbal mora da se igra u oba pravca i zato je veoma važno da svi igrači na terenu budu koncentrisani. Može neko da ispadne iz sistema i ima loš dan, ali ako više igrača ne bude na svom niovu onda nastaje problem".

La Liga, 6. kolo

PETAK 

Alaves - Sevilja 2:1 (1:0)
/Visente 17, martin 60 - Lukebakio 83/

SUBOTA

Valjadolid - Real Sosijedad 14.00 (AS2)
Osasuna - Las Palmas 16.15 (AS8)
Valensija - Đirona 18.30 (A3P)
Real Madrid Espanjol 21.00 (A2P)

NEDELJA

Hetafe - Leganes 14.00 (A3P)
Atletik Bilbao - Selta Vigo 16.15 (A3P)
Viljareal - Barselona 18.30 (A3P)
Rajo Valjekano - Atletiko Madrid 21.00 (A2P)

PONEDELJAK

Betis - Majorka 21.00 (A2P) 

 

Standings provided by Sofascore