La Liga

MIjatović ljut na Vinisijusa: Ne znam zašto provocira ljude oko sebe, to mu nije potrebno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2024 08:36
Vinisijus Žunior ućutkuje navijače Real Sosijedada Tanjug/AP Photo/Miguel Oses/
Vinisijus Žunior ućutkuje navijače Real Sosijedada

Fudbaleri Real Madrida savladali su Real Sosijedad sa dva pogotka sa bele tačke, a prvi od njih postigao je Vinisijus Žunior posle čega je odlučio da provocira navijače domaćeg tima.

Brazilac je u 58. minutu precizno izveo najstroži udarac, a onda stavio prst na usta kao da ućutkuje pristalice rivalske ekipe, što se nije svidelo legendarnom napadaču Madriđana Predragu Mijatoviću.

 

 

"Ne znam zašto to radi. Mislim da mu takve stvari nisu potrebne. Razgovarao sam sa mnogo navijača Real Madrida i svi su saglasni da je on fenomenalan igrač i zaista ga vole, baš kao i ja, ali svima smeta njegovo ponašanja. Trebalo bi da spusti loptu i ne provocira ljude", rekao je Mijatović.

Podsećanja radi, reprezentativac Brazila se veoma često u Španiji nalazi na meti rasističkih uvreda, o čemu je često govorio i čak zatražio da se ovoj državi oduzme domaćinstvo Mundijala 2030. ukoliko se ta situacija ne bude promenila.

"Zbog svega što se događa oko njega mislim da bi više trebalo da brine o svojoj igri. Ovakve stvari mu nisu potrebne jer navlači gnev ljudi na sebe", dodao je Mijatović.

Madriđani nakon pet odigranih mečeva španske La Lige zauzimaju drugu poziciju na tabeli La Lige sa 11 osvojenih bodova, što je jedan manje od Barselone koja od 16.15 časova gostuje Đironu, uz prenos na kanalu TV Arena 2 Premium.