La Liga

Gol na "Santjago Bernabeu" je nešto što sam sanjao: Kilijan Mbape srećan nakon prvih pogodaka za Real

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 08:55
Kilijan Mbape proslavlja gol u dresu Real Madrida Tanjug/AP Photo/Pablo Garcia
Kilijan Mbape proslavlja gol u dresu Real Madrida

Propustio je Kilijan Mbape da se upiše u listu strelaca u tri uvodna kola španske La Lige i tek u četvrtom prvoligaškom meču u dresu novog kluba zatresao je mrežu rivala.

I to ne jednom, nego čak dva puta je Francuz bio precizan u duelu protiv Betisa i to na "Santjago Bernabeu" pred domaćim navijačima.

"Ovo je trenutak o kojem sam dugo sanjao. Oduvek sam se nadao da ću postići gol na 'Santjago Bernabeu'. To je legendarno mesto i verovatno najbolji stadion na svetu. Osećam se posebno zbog toga, ali pre svega, najvažnije je da smo uspeli da ostvarimo pobedu nakon remija sa Las Palmasom", rekao je Mbape.

Aktuelni šampion Španije nakon četiri odigrana kola ima četiri boda zaostatka za vodećom Barselonom, ali taj podatak ne zabrinjava mnogo najzvučnije pojačanje Madriđana ove sezone.

"Odigrano je tek nekoliko mečeva lige, sezona je duga i ne treba se mnogo oprerećivati time. Mi smo sjajna ekipa, imamo vrhunske igrače, a kako vreme bude odmicalo ćemo sigurno postajati sve bolji. Za mene je san da budem deo ovako velikog kluba i uživam u svakom trenutku i učiniću sve da pomognem u osvajanju trofeja", rekao je Mbape.