La Liga

Dobrodošli u budućnost! Barselona predstavila novi izgled stadiona "Kamp Nou"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 11:30
Stadion Barselone se trenutno renovira Guliver
Stadion Barselone se trenutno renovira

Nema trenutno novca Barselona za skupa pojačanja, a kako i da ima kada su u toku radovi na renoviranju stadiona, koji će biti možda i najmoderniji na svetu. 

 

Nema trenutno novca Barselona za skupa pojačanja, a kako i da ima kada su u toku radovi na renoviranju stadona, koji će biti možda i najmoderniji naa svetu. Bliži se i kraj radova na "Kamp Nou" stadionu, odnosno deo će biti gotov do kraja godine, a tada će Barselona imati na raspolaganju 60 odsto kapaciteta. Tek početkom sledće godine sve bi trebalo da bude u potpunosti gotovo. Barselona je uoči završetka gradnje objavila fotografije koje pokazuju kako će novi stadon izgledati, a ceo projekat na rekonstrukciji košta 1,5 milijardi evra. Novi stadion će biti kapaciteta 105.000 gledalaca, a zauzimaće 18 hektara i imaće krov površine 350.000 kvadratnih metara. Barselona će inače dok traju radovi igrati na stadionu "Monžuik".

 

Bliži se i kraj radova na "Kamp Nou" stadionu, odnosno deo će biti gotov do kraja godine, a tada će Barselona imati na raspolaganju 60 odsto kapaciteta. 

 

 

Tek početkom sledće godine sve bi trebalo da bude u potpunosti gotovo. Barselona je uoči završetka gradnje objavila fotografije koje pokazuju kako će novi stadon izgledati, a ceo projekat na rekonstrukciji košta 1,5 milijardi evra. 

 

 

Novi stadion će biti kapaciteta 105.000 gledalaca, a zauzimaće 18 hektara i imaće krov površine 350.000 kvadratnih metara.
Barselona će inače dok traju radovi igrati na stadionu "Monžuik".