La Liga

Trent-Aleksander Arnold potpisivao dres Reala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2024 21:45
Trent-Aleksander Arnold na meti je Reala Twitter/Liverpool
Trent-Aleksander Arnold na meti je Reala

Trent-Aleksandar Arnold postao je prioritet Real Madrida. Desni bek Liverpula želja je trenera Karla Anćelotija, a i sam bi voleo da promeni sredinu i okuša se u najtrofejnijem klubu Evrope.

Pregovori španskog giganta i engleskog reprezentativca su u toku, a veoma zanimljiva slika na društvenim mrežama, gde Trent potpisuje dres Reala mladom navijaču, nagoveštava da bi transfer uskoro mogao i da se dogodi.

Real je do sada rešio četiri od sedam stvari koje su postavljene kao ciljevi. Potpisan je Kilijan Mbape, stigao je Endrik, ugovor je produžio prvo Luka Modrić, pa Ferlan Mendi. Jedino je mladi štoper Leni Joro završio u Junajtedu umesto na "Santijago Bernabeu". Ostaju Trent-Aleksander Arnold i Alfonso Dejvis iz Bajerna čijim bi transferima Anćeloti zatvorio defanzivni deo tima.

 

 

Iako će ostati samo sa trojicom štopera, ideja dovođenja desnog beka Liverpula, te levog beka Bajerna je njihova polivalentnost. Arnold može da ighra i zadnjeg veznog, a Dejvis i levo krilo. Samim tim bi Oreljan Čuameni i Ferlan Mendi bi mogli da se pomeraju na mesto štopera kad zatreba.

Real uglavnom stigne do igrača koje silno želi, očekuje se uskoro rasplet oko Dejvisa i Arnolda.