La Liga

Madriđani "bacili oko" na Pavlovića: Atletiko hoće da pomrsi račune Milanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 18:10
Strahinja Pavlović privukao pažnju Atletiko Madrida MN Press
Strahinja Pavlović privukao pažnju Atletiko Madrida

Dok Strahinja Pavlović čeka razrešenje situacije sa Milanom, u trku za postpis srpskog fudbalera uključio se i Atletiko iz Madrida.  Kako navode španski mediji, trener Atletika, Diego Simeone, zainteresovan je da dovede srpskog reprezentativca u svoje redove i ojača štopersku poziciju i to pored činjenice da je Pavlović prethodno izrazio želju da pređe samo u Milan ovog leta.

Klub iz Madrida pokušaće da iskoristi zastoj u pregovorima Milana i Pavlovića i dovede štopera Salcburga koji na tržištu vredi oko 20 miliona evra. Njegov transfer u Italiju stopiran je pošto "rosoneri" trenutno nemaju sredstva na računu jer još uvek čekaju na prodaju jednog fudbalera, a razvoj te situacije uveliko prate Madriđani.
 

MN Press

 

 

U španskim medijima nije navedeno da li je Atletiko poslao ponudu Salcburgu ili je sve još uvek u domenu "priča i želja". A, jedno je sigurno, tokom prethodnog Evropskog prvenstva, svojim partijama i požrtvovanjem u reprezentativnom dresu, Pavlović je skrenuo pažnju na sebe, pa je sada na slatkim mukama po izboru nove sredine.

Za njegov potpis utrkivalo se nekoliko klubova iz Premijer lige, gde je Brentford bio jedan od najzagriženijih, ali je sve to nekako bilo u drugom planu zbog jake inicijative "rosonera".

Milan je bio najkonkretniji u pregovorima sa Pavlovićem, koji je protekle nedelje pristao na uslove Italijana, ali je, izgleda, još uvek sve otvoreno po pitanju novog kluba bivšeg štopera Partizana.