La Liga

(VIDEO) Ludnica u Madridu: Mbape stigao u špansku prestonicu na potpisivanje ugovora sa Realom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2024 10:51
Kilijan Mbape danas će potpisati petogodišnji ugovor sa Real Madridom. Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni
Kilijan Mbape danas će potpisati petogodišnji ugovor sa Real Madridom.

Dugo očekivano pojačanje Real Madrida, Kilijan Mbape, stigao je danas u prestonicu Španije, gde će po okončanju lekarskih pregleda i zvanično biti predstavljen na "Santijago Bernabeu".

Prema snimcima iz Madrida, vidi se kako Mbape izlazi iz klinike "Sanitas le Moraleha", gde je prethodno odradio deo lekarskih pregleda, da bi ga potom, ispred ustanove, dočekala manja grupa navijača željna autograma i fotografija, a novi napadač Reala, s osmehom na licu, izašao je u susret svima. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu ispod.

 

 

Kilijan Mbape, inače, najveća je zvezda prelaznog roka La Lige i Reala još od transfera Kristijana Ronalda, a koliko je njegov dolazak na "Bernabeu" odjeknuo Madridom, dovoljno govori podatak da je "kraljevski klub" već rasprodao prvi kontigent dresova sa Mbapeovom "devetkom".

Za sada, prodato je oko 7.000 dresova po ceni od 170 evra i nema sumnje da će i drugi kontinent, uslovno rečeno, "otići" jednakom brzinom kada Madriđani popune rafove.

Pre dolaska u Madrid, francuski napadač igrao je za Pari sen Žermen i Monako, dok će u Realu ostati do 2029, uz godišnja primanja od oko 20 miliona evra, bez bonusa i dodatnih nagrada.