La Liga

Imamo novca, možemo da zadržimo Vilijamsa: Barselona ispružila ruku, Atletik udara packu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2024 17:04
Niko Vilijams, fudbaler Atletika i meta Barselone Guliver/Photo Felipe Mondino
Niko Vilijams, fudbaler Atletika i meta Barselone

Niko Vlijams blistao je u dresu Atletika iz Bilbaa i pre Evropskog prvenstva, ali je odličnim partijama za fudbalsku selekciju Španije tokom takmičenja na izmaku, dodatno podigao interesovanje većih klubova za njegove usluge. Međutim, njegovi poslodavci tvrde da nije još na prodaju i da imaju načpin da ga zadrže.

Pre neki dan predsednik Barselone, Đoan Laporta, javno je potvrdio da Katalonci ozbiljno razmišljaju o dovođenju sjajnog 21-godišnjeg krilnog vezistu, sa sve uveravanjem da mogu sebi da priušte tako skupo pojačanje, pa je reakcija njegovog kolege iz matičnog Vilijamsovog kluba direktno upućena replika.

 

 

"Imamo vrhunski projekat, bez ograničenja. U mogućnosti smo da zadržimo vrhunske igrače kao što je Niko Vilijams u klubu. Uvek se postavlja previše pitanja Niku o njegovoj budućnosti, jer Federacija nije bila u stanju da ga zaštiti. Molimo za poštovanje", oglasio se predsednik Uriarte.

Brzonogi i taktički vrlo obučeni Vilijams u Atletik je stigao iz Omladinske škole Osasune, da bi posle te 2013. godine prošao sve uzrastne kategorije kluba iz Baskije, a onda se u prvom timu potpuno afirmisao.