La Liga

I pored skandala je tražena "roba": Mejson Grinvud bi mogao u Juventus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 23:45
Fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud, interesantan je evropskim velikanima. Guliver/AP Photo/Jose Breton
Fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud, interesantan je evropskim velikanima.

Fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud je u jednom trenutku imao sve u svojim rukama. Bio je mlada zvezda tima i prilično omiljen među navijačima - predviđale su mu se velike stvari u karijeri. Ipak "dečko koji obećava" je izneverio sve oko sebe velikim skandalom u vezi sa zlostavljanjem devojke. 

Ubrzo je odstranjen iz tima, a potom i poslat na pozajmicu u Hetafe. Posle solidne sezone u Španiji, u kojoj je postigao osam golova i šest puta bio asisten na 33 meča La lige, očekuje se da će imati zainteresovanih za njegov potpis. 

"Crveni đavoli" su klub sa možda najvećim imidžom u svetu fudbala pored Real Madrida, tako da je njima u interesu da "operu ruke" od svog igrača, a kada bi mogli da zarade usput, to im uopšte ne bi teško palo. 

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Mejson Grinvud u dresu Hetafea

Italijanski list "Gazzetta dello sport" prenosi da je u red udvarača stao Juventus. Navodno, vrednost na koju se Grinvud procenjuje je 25 miliona, a videćemo da li je novi trener Tijago Mota spreman da pokuša da smiri Mejsonovu narav, kako bi uspeo da aktualizuje njegov veliki potencijal.

Ne treba izbaciti iz vida da Hetafe i te kako želi da ga zadrži, a da se kao potencijalni novi klub u priči pominje Atletiko Madrid. Takođe, portugalski mediji ga sele u Benfiku, što ne iznenađuje, s obzirom da klub sa Pirineja voli mlade igače sa velikim potencijalom.

Kako god okrenuli, izgleda da će biti velike  borbe za Grinvudov potpis.