La Liga

Stefan Savić, izgleda, broji zadnje dane u Atletiku: Na pomolu odlazak odanog "jorgandžije"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2024 14:44
Stefan Savić, fudbaler Atletika, verovatno uskoro napušta Madrid Guliver
Stefan Savić, fudbaler Atletika, verovatno uskoro napušta Madrid

Stefan Savić ima još godinu dana ugovora sa Atletikom, ali po svoj prilici neće do potpisanog datuma ostati u svlačionici madridskog kluba, već ovog leta otići u drugi tim, verovatno i ligu i zemlju. 

Ne znamo ko se koga zasitio posle čak devet sezona skladne "veze", ali Relevo danas piše da će "jorgandžije" dozvoliti svom pouzdanom defanzivcu da ih, bez obeštećenja, napusti pre nove sezone. 

Pouzdani i požrtvovani štoper "jorgandžija" nema više bitnu ulogu u ekipi, čiji dres nosi skoro deceniju, a kako se s 33 leta nalazi u dorboj fizičkoj snazi, izgleda, želi više prostora i minutaže.

 

 

Pomenuti španski medij, ali i drugi, donose informaciju da se zamenik kapitena reprezentacije Crne Gore još dobro kotira na tržištu igrača, te da bi mogao, recimo, u turski Fenerbahče ili, za besne pare, u neki klub iz Saudijske Arabije. 

Savić je u Madrid stigao iz Fiorentine leta 2015. godine ,za 12.000.000 evra, posle čega je skupio 297 mečeva za španski tim. Eks odbrambeni fudbaler Partizana i Mančester sitija sa Madriđanima je osvojio jednu titulu u La Ligi, jedan trofej Lige Evrope i dva Superkupa UEFA.