La Liga

Anćeloti otkrio: Kurtoa brani protiv Kadiza, ali Lunjin protiv Bajerna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2024 20:31
Tiboa Kurtoa Guliver/AP Photo/Manu Fernandez, File
Tiboa Kurtoa

Real Madrid je na dobrom putu da u sredu na "Santijago Bernabeu" obezbedi protiv Bajerna finale UEFA Lige šampiona, pa je taj meč donekle i sklrojio plan za sutrašnji meč 34. kola Primere La Lige protiv Kadiza (16.15, Arena 2 Premium).

A, zapravo, ukoliko Real pobedi, a Barselona izgubi u katalonskom derbiju od Đirone, Madriđani bi i zvanično postali šampioni četiri kola pre kraja!

"Ne razmišljmo na tu temu jer nismo ništa osvojili. Bitno je da sutra osvojimo tri boda io tako se približimo tituli. Kadiz se bori za opstanak i daće sve što ima za tri boda", rekoa je Karlo Anćeloti.

Ali, najavio je i promene u sastavu tima, što se dogodilo i pre sedam dana kada je izveo u San Sebastijanu sastav sa dvojicom startera a opet slavio 1:0. Prvi put ove sezone u Primeri La Ligi na gol će Tiboa Kurtoa.

"Igraće sutra posle dužeg vremena. Dobra je vest što se vratio, baš kao i Militao. Uzbuđen je i to je dobra stvar, može da nam donese dosta toga dobrog. I mi smo oduševljeni što nam se vratio".

 

 

Ali, protiv Bajerna će braniti Lunjin..

"Ideja koju imamo je da Lunjin brani protiv Bajerna u sredu. Ko će posle toga biti na golu, videćemo".

Otkrio je Anćeloti još dvojicu startera.

"Militao će igrati sutra, da uhvati ritam. Biće i Guler među starterima."

Osvrnuo se trener Reala i na situaciju sa Belingemom.

"Belingem ima virus disajnih puteva koji mu ne dozvoljava da bude na 100 odsto mogućnosti. On je sada dosta dobro i biće sve bolji, vratiće se na nivo na koji nas je navikao", istakao je Anćeloti.

Treba verovati da će sutra šasnu dobiti i Fran Garsija, Lukas Vaskez, Brahim Dijaz, Eduardo Kamavinga, te Hoselu u špicu.