Vesti iz borilačkih veština

Muhamed Mokaev na korak do ugovora sa Brave CF: Ponuda koja se ne odbija!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 13:00
Muhamed Mokaev BRAVE CF
Muhamed Mokaev

Nakon što je Muhamedu Mokaevu istekao ugovor sa UFC-om, postao je jedan od najtraženijih boraca u MMA svetu. Mnoge organizacije želele su da ga privuku u svoje redove, ali jedna organizacija je otišla korak dalje – Brave CF. Predsednik Brave CF-a, Mohamed Šahid, otkriva da su spremni da ponude Mokaevu nešto što nijedna druga organizacija nije u stanju da isprati.

"Ti (Mokaev) si uvek dobrodošao u Brave CF. Ti si najbolji sportista kog sam video u muva kategoriji u MMA-u. Zaslužuješ da budeš ovde, i mi ćemo se pobrinuti da se to desi! Platićemo te tri puta više nego bilo koja druga organizacija," izjavio je Šahid, jasno dajući do znanja koliko visoko cene Mokaevove veštine i potencijal.

Ali, nije samo novac u pitanju. Šahid je takođe odgovorio kritičarima koji su dovodili u pitanje Mokaevovu sposobnost u udarcima. "Ima ljudi koji govore da on mora da uči udarce u nekom drugom sportu. On je mešoviti borilački umetnik koji se dokazao na najvećim pozornicama, kako na amaterskom, tako i na profesionalnom nivou – a vi mu govorite da mora da uči udarce?" rekao je Šahid, ističući Mokaevove sveobuhvatne veštine u MMA-u.

Brave CF je već duže vreme poznata po tome što prepoznaje i podržava mlade talente, a Mokaev bi mogao postati njihov sledeći veliki adut. Uz ponudu koja obećava i značajno finansijsko unapređenje, kao i podršku jedne od najbrže rastućih MMA organizacija, pitanje je vremena kada ćemo videti Mokaeva u Brave CF kavezu.

Da li je ovo početak nove ere za Muhameda Mokaeva u Brave CF-u? Svi pogledi su uprti u ovaj talentovani borac i njegov sledeći korak.